Birthday to remember
Keyword: Love
Keyword: Love
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 v. Omassa nuoruudessa kymmenen täyttäminen oli iso juttu. Jokainen luokallani oleva tyttö järjesti omat synttärit, joihin kutsuttiin kaikki luokan tytöt paikalle. Muistan, että tuo vuosi oli yhtä syntymäpäivää, mikä oli oikeastaan aika hauskaa. Omat pyöreät olivat todella onnistuneet, koska luokkakaverini pääsivät tekemään kotonani juttuja, mitä eivät olleet koskaan kotonaan päässeet tekemään. Tämä johti siihen, että vanhemmat eivät meinanneet saada lapsiaan lähtemään illalla kotiin, kun heitä tultiin hakemaan.
  • 13 v. Vietän syntymäpäiviäni toukokuun puolivälissä ja tuona vuonna rakas tätini Irja kuoli huhtikuun lopussa. Hautajaiset olivat viikkoa ennen synttäreitäni. Muistan synttäreistä sen äärettömän haikeuden ja surun mikä oli itselläni ja kaikilla siellä olevilla. Irjan hautajaisten läheisyydestä huolimatta ne silti pidettiin. Muistan, kun synttäripäivän päätteeksi vieraat lähtivät haudalle leikkaamaan kukka
  • 30 v. Halusin pitää kolmekymppiseni isosti laivalla ja maksoinkin parhaimmille ystävilleni matkat ja ruoat, että pääsimme kaikki viettämään iltaa yhdessä. Olin jo tuolloin sairastanut masennusta melkein vuoden, silti synttäreistä tuli ehdottomasti parhaat, mitä minulla on koskaan ollut. Siellä ystävien keskellä tajusin, miten äärettömän onnekas olen, että ympärilläni on niin mahtavia ihmisiä. Meillä oli ihan äärettömän hauskaa ja vuorokausi oli varmasti yksi koko tuon vuoden parhaista hetkistä, jonka voimalla jaksoin monesti, kun olin vähällä luovuttaa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.