Viimeksi olen syönyt blinejä joskus vuosia vuosia sitten. Mielikuvissa olen pitänyt niitä jotenkin vaikeina tehdä, enkä ole viitsinyt itse ruveta tuusaamaan
Blinit kuuluvat ehdottomasti helmikuun herkkuihin. Ne yhdistetään mateenmätiin niin vahvasti, vaikka meidän perheessä ne syödäänkin mieluiten muikunmädin kanssa
Ei onneksi ehtinyt helmikuu ihan loppuun ilman blinejä. Paikalliset ravintolat kun ei tunnu tarjoavan mitään bliniviikkoja täälläpäin, niin toki niitä on sitten tehtävä itse
Oheinen kirsikkakakku oli se, mitä siitä oli jäljellä, kun vein sen iskälle tammikuussa. Kyseessä oli siis hänen syntymäpäiväkakkunsa, mutta minkäs sille voi, jos hänen juhliaan ennen on illanistujaiset kaverilla
Nyt on jälleen blinien aika. Mielestäni blinejä voi aivan hyvin nauttia myös muulloinkin mutta näitä kausi- ja sesonkiruokia on ajan saatossa keksitty, tämä on hyväksyttävä
Rakastan blinejä, mätiä ja muita blinin täytteitä. Tätäkin ohjetta on pitänyt kokeilla jo pitkään. Glorian ruoka ja viini lehden ohjeita tämäkin, yllätys yllätys
Hyvin usein olen tehnyt blinejä uuden vuoden juhlintaan, voisi varmaan puhua jo bliniperinteestä. Tänä vuonna, tai siis viime vuoden lopulla, tapahtui kuitenkin kaikenlaista voimia vievää, eikä blinitaikinan tekeminen kaikkine vaiheineen tuntunut ollenkaan mieluisalle
Poikaystäväni rakastaa mätiä smetanan ja sipulin kera, joten niitä tulee syötyä aika usein. Blinejä olemme joitakin kertoja tehneet mädin kaveriksi, mutta ne ovat aina onnistuneet suhteellisen huonosti
Blinit. Ensimmäistä kertaa Paleokeittiössä ja emännän edessä. Ei ihan perinteiseen tapaan valmistettuna, vaikka innostus blinejä kohtaan Suomen ruokaperinteistä lähtikin
Itsenäisyyspäivänä kutsuttiin kaverit kylään, katettiin telkkarin eteen maa-artisokkakeittoa, blinejä ja jälkkäriksi kahvinmakuista pavlovaa, joka oli koristeltu pähkinöillä, boysenmarjoilla ja suklaakastikkeella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.