Blinikausi on nyt kuumimmillaan ja Suomessa blineistä nautitaan aina tammikuusta maaliskuuhun. Venäläisen keittiön herkullinen makulahja maailmalle, eli blinit onnistuvat hyvin kotikeittiössä ja ovat mitä maistuvinta talviruokaa
Blinikausi ravintoloissa alkaa yleensä tammikuussa mateen kutuaikaan, mutta nyt on jo loistava aika herkutella tattariblineillä, kun metsät pursuilevat sieniä ja muikun ja siian kutuajat ovat käsillä
Blinikausi on nyt virallisesti korkattu, ja blinejä nautitaan meillä ainakin huhtikuulle asti. Paistan blinit aina hieman ohuemmiksi kuin ravintolasta saa ja vähemmässä rasvassa, silti niistä tulee ihan hotkittavan hyviä
Alkuvuodesta alkava blinikausi käynnistetään monessa kodissa jo uudenvuodenkekkereillä. Uudenvuodenaattona kuohuviini- ja samppanjapullojen korkit poksahtelevat kaikkialla Suomessa
Koko blinikausi kun on mennyt tänä vuonna ohi. Että sellaasia sitten tuli. Gini -blinejä. Täälä Etelä-Pohjanmaalla on kyllä aistittavissa pientä ginisyyttä ilmapiirissä, mistä lie johtuu
Nythän taitaa muutenkin olla blinikausi kuumimmillaan. Idea näihin blineihin lähti siitä, että löysin pakastimesta joulusta jääneen purkin kirjolohenmätiä
Itsenäisyyspäivänä viime vuonna perinteisesti avattiin vanhempieni kanssa blinikausi. Suomen 95-vuotisjuhlien innoittamana päätimme nostaa blinit versioon 2
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.