H. E. L. P. O. i. v. a. d. k. u. n. h. p. l. o. m. s. t. j. e. ä. r. y. N. A. J. ,. 2. 0. R. K. U. I. ö. f. M. g. F. c. -. S. b. x. C. T. (. ). 4. 5. &. Y. 1. /. 6. V. 9. 3. d l. k p. m l
Kastikkeesta tulee paksua ja tummaa ja siinä on hyvin voimakas umamin maku. Alla olevasta ohjeesta tulee mauya enemmän, kuin todennäköisesti tarvitset, mutta se on todella hyvää myös paahdettujen kasvisten päällä tai muiden aasialaistyyppisten ruokien kanssa
Keväällä, kun vein sisareni Turkuun ja siellä Mamiin juhlimaan syntymäpäiväänsä, saimme syödäksemme bouillabaissea, josta jo silloin sanoin, että en ehkä koskaan tule sitä unohtamaan
Näin tehden mielestäni tulee parasta lanttulaatikkoa. Ainoa mitä ihmettelen, on ohjeen pieni määrä, ja teenkin sen aina kaksinkertaisena, ja jos tiedän ruokavieraita tulevan joulunpyhinä, teen sen kolminkertaisena
2prk Flora vanillaa (seuraavalla kerralla käytään kermaa+sokeria, jotta tulee vahvempi vaahto)500g maitorahkaaVatkaa Flora vanilla vaahdoksi ja lisää maitorahka
Joululaatikot voi valmistaa myös kasvissoseita ja eineksiä apuna käyttäen. Kuvat. TS/Ari-Matti Ruuska. Joulupöydän keskipiste on yleensä kinkku tai kalkkuna
Tänään teki mieli kokkailla vähän pidemmän kaavan mukaan jotai tooosi tosi hyvää ja mielessä pyöri jo heti aamusta piiitkään haudutettu possu (eli nyhtöpossu, pulled pork, revitty possu jne
Tällä reseptillä soppaa tulee iso kattilallinen, mutta sitä voi hyvin pakastaa. Olin eräänä viikonloppuna kokkailukurssilla ja tein jo varmaan kolmatta kertaa opetuskeittiössä borssikeittoa
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.