28 cm
vuoka, johon käytin 7 kananmunaa (Alataso 165 astetta/kiertoilma 145 astetta, n. 40 minuuttia)
kananmunaa
20 cm
vuoat ja
12 cm
vuoat, joihin käytin yhteensä
2 m
reunakalvoa tai vastaavaa kakkujen
2 kpl
kakku
12 kpl
tukevia pillejä tai grillitikkuja tai kakkutukia, jotka leikataan kakun kasausvaiheessa ja jätetään aavistuksen korkeammaksi kuin kakkukerros on.
4
kpl
1-1,5 kg
kaulittavaa vaahtokarkkimassaa
2. ja
3. kerroksen kakkujen alareunaan helminauhat tehty silikonimuotilla. Nauhat kiinnitetään heti tuoreeltaan kakkuihin. Kiinnitykseen riittää pieni vesimäärä, pensselillä siveltynä tai voit käyttää pikeeriä tai elintarvikeliimaa
MANGO-ANANASHILLO
300 g
pakastettuja mangokuutioita/vastaava määrä tuoretta mangoa
1 pieni
prk Dolen ananasrenkaita mehussa
1,5 dl
Hillo-marmeladisokeria
KOOKOSKIISSELI
2 prk
Kara kookoskermaa
0,5 dl
kookossiirappia
1 dl
sokeria
1 dl
vettä
2,5 rkl
maissitärkkelystä
TÄYTE - JAETAAN PUOLIKSI TÄYTEMOUSSEJA VARTEN
11 liivatelehteä
2 prk Flora Vispiä
1 dl
tomusokeria (maista molempia täytteitä, lisää tarvittaessa maun mukaan)
SOKERIKREEMI (KAULITTAVAN MASSAN ALLE KOSTEUSERISTEEKSI)
Tiesin - jostain syystä - että Tšetšeniassa on sota. Tiesin, että on olemassa Etelä-Suomi ja Pohjois-Suomi ja kysyttyäni asiaa veljeltä, myös sen, ettei ole todennäköistä, että näiden kahden välille syttyy sota
-. -. -. -. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. K. u. l. t. k. o. n. i. h. ,. j. a. e. v. ä. s. d. p. m. I. Y. y. r. E. ö. T. L. M. P. O. V. c. N. A. 0. 1. 3. S. (. x. ). 4. 5. g. 7. J. d l. t l. c m
-. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. V. i. m. e. n. l. o. a. p. ä. v. s. j. h. u. r. d. t. k. y. ö. L. T. S. O. ,. A. C. E. P. M. (. ). K. g. c. 6. 3. 1. /. 0. H. N. Ä. J. R. U. ". I. Y. ) l. d l
Kiinalainen uusivuosi ja sen lähestyminen on näkynyt katukuvassa erittäin selkeästi jo tammikuusta lähtien eikä mikään ihme - kyseessä kun on vaatimattomasti vain vuoden ehdottomasti suurin ja tärkein perinnejuhla kiinalaisten keskuudessa
Tällä päivämäärällä Kotiruokaa Kirsin tapaan-blogi on saavuttanut yhden vuoden iän. Gyros on kreikkalainen ruokalaji, jossa pääraaka-aineen liha kypsennetään pystyvartaassa miedolla lämmöllä
eli baarimikkojen ja -minnojen sivuilta (vaikkapa ) seuraavaa jotka tähän lainasin (vaikka lupasin viime uutena vuonna alkaa harrastamaan hanaviinejä eli niitä saunaviinejä) niin valitsin kuitenkin harrasteena juoda kaikki klassikko cocktailit läpi ainakin pari kertaa ja jotenkin näin se sitten meni, ainakin ajatuksissa
ne leipuri-kondiittorin opinnot. Oikein hyvää ja onnellista tulevaa uutta vuotta2017, teille kaikille ihanille blogini lukijoille. (12 kpl)Aineet. 25 dl piimää1 kananmuna1 dl sokeria0. 120g valkosuklaatanomparelleja, strösseliä, sokerihelmiä1. 2. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 6-7 min. 12 kpl. 25 dl piimää
Sekoita juustoa esimerkiksi haarukalla ja lisää se sitten muna-sokerivaahtoon. 200 g pipareita75 g voita. 1 dl sokeria1 kananmuna500 g maustamatonta tuorejuustoa2 dl kuohukermaa1 tl kanelia tai piparkakkumaustetta2 rkl aitovaniljasokeria6 liivatelehteä2 rkl kiehuvaa vettä. 2 dl glögiä3 liivatelehteä. Laita irtopohjaisen (halkaisija 22–24 cm) vuoan pohjalle leivinpaperi. 200 g pipareita. 2 rkl kiehuvaa vettä
Kahvi-créme brûlée. Yhdistin vähän kahta brûlée-reseptiä, Valion sekä Gordon Ramsayn, koska halusin lisätä omaani kahvia, jota ei ollut Valion ohjeessa, mutta taas Nigellan ohje oli liian iso enkä jaksanut alkaa jakamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.