V. i. m. e. v. k. o. l. a. s. t. u. n. p. ä. r. ,. j. h. d. E. y. S. f. P. O. A. N. K. M. 2. 0. g. 1. /. 4. 5. (. c. ). -. F. z. B. &. D. 3. 7. L. ö. ". b. å. T. 9. 6. w. I. 8. '. W. C. x. %. H. q. G. Y. t l. d l
M. u. s. t. i. k. a. j. r. n. l. o. v. e. ä. c. p. I. h. m. y. d. ,. E. -. T. K. B. L. U. R. Y. D. A. C. P. S. (. 1. 2. 5. ). 3. /. 0. ö. g. 4. 8. 6. V. N. f. J. 7. O. d l. t l
Leivoin taas pitkästä aikaa portugalilaista kakkua. Tämä resepti on lempilehdestäni Cozinha maravilha. Meillä kotona kahvia sisältävät leivonnaiset ovat aina kovassa huudossa ja tässä kakussa kahvi maistuu hyvinkin voimakkaasti
Viime viikon lopulla kokeilin työpaikalla Tarte tatinia. Moikka lukijat. Kesä alkaa tulla jo aika hyvällä vauhdilla, näinpä kokkailu inspiraatiot senkun lisääntyy ja grilliherkkujen suunnittelu on vauhdissaan, samoten myös jälkkärit, mitä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta halu on todellakin kova
Banana blueberry oatmeal bake is gluten free and naturally sweetened. Banana blueberry oatmeal bake can be served hot straight from the oven or cold cut in bars
Ranskalainen omenapiirakka, tarte tatin on yksikertaisuudessaan jumalainen herkku. Tarte tatin on amerikkalaistyylisen omenapain lisäksi suuri suosikkini
T. ä. y. t. m. ö. n. ,. e. i. k. r. u. o. a. v. l. s. j. p. O. h. H. d. V. J. g. M. (. F. c. b. K. L. ). -. C. è. 3. ½. 2. 1. /. 4. P. S. 6. G. 0. A. N. d l
Tarte Flambée (Flammkuche) on Alsacen vastine pizzalle - ihanan helppo ja pekoninen herkku. yksi lempiviinialueistani on kunnostautunut asiassa luomalla Tarte Flambéen, jossa juustoa saattaa olla tai saattaa olla olemattakin
Hyviä mustikkapiirakka-reseptejä ei koskaan voi olla liikaa. Omasta mielestäni pohjaa ja marjoja pitää olla suunnilleen saman verran jotta suhde olisi oikea
T. ä. m. n. o. h. j. e. a. p. s. i. k. r. t. A. u. (. J. l. &. y. c. P. ). ö. ,. M. v. B. b. C. f. 5. d. 2. 1. /. 0. g. 3. 4. K. 7. V. S. L. 6. N. -. 8. d l. t l
Vaniljavanukastorttu eli Tarte du Flan. Fou de Patisserie (Hulluna sokerileivontaan)-lehden kesänumero esittelee houkuttelevan leivontakirjan kaikille pariisilaisherkkujen ystäville
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.