BOEUF BOURGUIGNON AU ORIGNAL /lihapata hirvestä
Ranskalaista savolaisittain
Ranskalaista savolaisittain
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Uuni 225 astetta
  • 200 g pekonia
  • 1 rkl öljyä
  • 1,4 kg lihaa
  • Porkkana viipaleina
  • Sipuli viipaleina
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl pippuria
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 7 dl viiniä
  • n. 6 dl lihalientä
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1/2 tl timjamia
  • 450 g herkkusieniä , voita paistamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.