Boles de Picoulat / Katalonialaiset lihapullat
Delicious life of mine
Delicious life of mine
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Boles de Picoulat / Katalonialaiset lihapullat (Glorian Ruoka & Viini 06/2012, sovellettu)
  • 600 g sika-nauta jauhelihaa
  • 2 viipaletta vaaleaa tuoretta leipää
  • 1,5 dl kevytmaitoa
  • 2 yksikyntistä valkosipulia
  • 6 rkl hienonnettua persiljaa
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 4 kananmunaa 3 tl suolaa
  • 1 tl jauhettua mustapippuria
  • Paistamiseen
  • 2 dl venhäjauhoja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • Kastike lihapullille
  • 2 keskikokoista sipulia
  • 2 tomaattia 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl venhäjauhoja
  • 4 dl vettä
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl chilirouhetta
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 1 prk pieniä herkkusieniä
  • kivettömiä vihreitä oliivejä
  • Muruseos
  • 75 g voita
  • 0,75 dl muscovadosokeria
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 0,5 dl Myllyn Paras Kuidukas hiutaleita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.