Hirven jauhelihasta ja suppilovahveroista syntyy mahtava riistaruoka. Tämä ateria koostuu näiden lisäksi erillisestä yrttisestä kerma-punaviinikastikkeesta sekä spagetista
L. u. l. i. n. p. t. k. ä. ,. e. a. h. o. v. s. m. y. ö. r. j. ". I. K. d. J. T. M. 2. 8. g. (. ). 3. /. 4. 1. 7. 5. 0. b. P. V. S. Ä. A. f. °. C. d l. t l
Olen huomannut, että mitä yksinkertaisempi pastaresepti, sitä parempi lopputulos. Niinpä kun seikkailin ihailemassani "siskot kokkaa" -blogissa ja nenän eteen avautui palsternakka-pähkinäpestopasta, voitte arvata että olin ideasta aivan myyty
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Tarjoa ruoka parmesaanin ja halutessasi ranskankerman kera. Nyt täytyy taas tehdä tunnustus, että enpä ollut koskaan tätä ennen tehnyt itse bolognesekastiketta
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
tapaan, mutta nyt kun tämä ihana Crock-Pot on kotona, niin mikäpä olisi parempaa kokata seuraavaksi, kuin hauduttaa pitkään herkullista bolognesekastiketta
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa. Ruukullinen tuoretta basilikaa antaa kastikkeelle makua, raikkautta sekä väriä
Tykkään soveltaa ruokia mutta sitten on tiettyjä klassikoita jotka haluan tehdä mahdollisimman oikeaoppisesti, kuten juuri bolognesekastike, mutta mikä sitten on se aidoista aidoin bolognese
Pastakastike on oiva vaihtoehto perinteiselle bolognesekastikeelle. 15 basilikan lehteä40 g parmesaanijuustoa paloina100 g sipulia puolikkaina1 valkosipulinkynsi20 g öljyä1 punainen paprika kuutioina1 keltainen paprika kuutioina70 g tomaattipureeta70 g vettä100 g soijarouhetta1/2 tl paprikajauhetta30 g punaviiniä1-2 tl suolaa3 ripausta pippuria700- 750 g tomaatin puolikkaita1 tl meiramia1 tl oreganoa1
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa. Ruukullinen tuoretta basilikaa antaa kastikkeelle makua, raikkautta sekä väriä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.