Näillä eväillä ranskalaisen keittiön viikko alkoi kuin alkoikin eilen. Päätin aloittaa kevyellä ja kivalla ruualla tämän ruokaviikon, jottei tarvitse ihmeemmin käydä kaupassa tai käyttää kokkaamiseen kovin pitkää aikaa
Flan. parisien, eli Pariisin piiras on ranskalaisten kakkupuotien peruspiiras. Kaikessa yksinkertaisuudessaan, sen pehmeä ja täyteläinen vaniljainen maku
K. o. k. a. u. i. n. A. m. e. r. s. l. j. ä. ö. P. t. v. I. h. p. ,. y. M. d. N. ". g. R. T. c. 4. 5. 0. 2. 1. 3. S. L. V. (. ). O. J. U. 7. B. 6. -. F. û. m l. d l. t l
Tähän omaan kinkkutäytteeseen kokeilin tällä kertaa Creme Bonjourin Savuinen BBQ -tuorejuustoa (on vähän chiliäkin ja tulisuutta mukana) ja se sopikin kinkun, creme fraichen, pilkotun paprikan ja juustoraasteen seuraksi todella hienosti
150 g Creme bonjour tuorejuusto valkosipuli. Kasvispiirakan nälkä yllätti ja päätin tehdä piirakan parsakaalista ja tomaatista, sillä niitä löytyi jääkaapista
2 dl Bonjour pippuriruokakermaa. 2 dl Bonjour pippuriruokakermaa. Aiemmin Skorpionin keittiössä on herkuteltu perinteisillä suomalaisilla uunijuureksilla, mutta nyt sain uudesta Kaappaus keittiössä-ohjelmasta idean tehdä näitä Välimeren uunikasviksia
Crème Bonjour. 1 prk creme bonjour lakritsi-tuorejuusto. Crème Bonjour 150g Oreo keksejä. Viime viikolla sain kipinän taas kokeilla jotain uutta juustokakkua
1 prk Creme Bonjour Cuisine crème fraiche chili ja paprika. Mies laittoi iltapäivällä viestiä, että tuotko kaupasta vaikka jauhelihaa, niin saadaan tehtyä muksulle kastiketta tai jotain
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.