Näillä eväillä ranskalaisen keittiön viikko alkoi kuin alkoikin eilen. Päätin aloittaa kevyellä ja kivalla ruualla tämän ruokaviikon, jottei tarvitse ihmeemmin käydä kaupassa tai käyttää kokkaamiseen kovin pitkää aikaa
Imagine how good this cake has to be if it managed to convert Tilli who wasn’t really a dessert person and Ružmarin, who thought a dessert without chocolate is just not one worth making
Tähän italialaistyyliseen keittoon ei olla kyllästytty useamman vuoden syömisen jälkeenkään. Kaupassa pitää koukata valmiskastikehyllyn kautta, mikä vähän helpottaa ja nopeuttaa tekemistä
Vietettiin isännän kanssa kahdestaan kylvökauden päättäjäisiä. ) Tekaisin 15 hengen kinkkuvoileipäkakun juhlistamaan sitä, että pellot on taas tälle keväälle kylvetty
Joskus vuosia sitten tuli karpatessa tehtyä kesäkurpitsalasagnea usein. Se oli todella hyvää, mutta karppauksen jäätyä pois kuvioista ruoka unohtui täysin meidän listoilta
Aiemmin Skorpionin keittiössä on herkuteltu perinteisillä suomalaisilla uunijuureksilla, mutta nyt sain uudesta Kaappaus keittiössä-ohjelmasta idean tehdä näitä Välimeren uunikasviksia
Perunasalaatti on yksi suosikkisalaateistani, jonka makuun ihastuin jo nuorena tyttönä. Ihastus on jatkunut ja perunasalaattiperinne on hiipinyt koko perheen suosioon
Mulla olis tässä teille pari hyvää arkiruoka-vinkkiä, mitkä eivät turhia kikkailuja vaadi. Ovat nopeita ja helppoja valmistaa, mutta kuitenkin tosi maukkaita ja hyvänmakuisia
Millaista on täydellinen lasagne. Tietenkin suussasulavan herkullista. Mehevää. Vasta uunista otettuna syntisen valuvaa, mutta seuraavaan päivään levättyään leikattavan kiinteää, mutta edelleen täydellisen pehmeää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.