Borssikeitto Piparkakkutalon Akan tapaan
PiparkakkuAkan kyökki
PiparkakkuAkan kyökki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g porsaan kinkkusuikaletta ( ei einestä vaan siis raakalihaa vaikkapa lihatiskiltä)
  • suolaa
  • 3-4 rkl vasikan fondia
  • mustapippuria
  • laakerinlehti
  • timjamia
  • rosmariinia
  • rakuunaa
  • 3 tl savusuolaa
  • 2 isoa punajuurta suikaleina
  • loraus valko- tai punaviinietikkaa tai 1 rkl väkiviinaetikkaa
  • ripaus suolaa
  • 2 sipulia kuutiona
  • 70 g tomattipyrettä
  • 4 valkosipulin kynttä
  • voita pari nokaretta paistamiseen
  • n.150 g valkokaalia suikaleina
  • 2 pienehköä porkkanaa
  • 1 rkl sokeria tai hunajaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.