Mehevän punainen borssikeitto pitää sisällään paljon kasviksia ja vitamiineja. Raaka-aineet ovat saatavilla lähes kaikista lähiruokakaupoista vuoden ympäri
Loppuviikosta tulee olemaan kiirettä joten ajattelin ennakoida tilanteen tekemällä ison kattilallisen keittoa mitä voi sitten lämmitellä useampana päivänä
Borssikeitto on niin ihanaa, että sitä on saatava edes kerran talvessa. Rakastan borssissa punajuurta, etikkaista lientä ja sitä happaman ja pehmeän yhdistelmää, joka leviää suuhun, kun hörppäät lusikallisen smetanalla höystettyä keittoa
Keittolinjalla jatketaan. Kuten myös sesongin kasvikset -linjalla. Miesasukki oli taannoin pari päivää reissussa, joten minulle tarjoutui oiva tilaisuus kokeilla ruokia jotka eivät välttämättä menisi hänen seulastaan läpi
Venäjällä syödään tätä keittoa enemmän mitä muualla. Lapsuudestaan tuttua keittoa tule harvoin tehty kun meidän nuorin ei suostu maistamaan mitään uuta
Syksyn ja punajuurien saapuessa kauppoihin täytyy tehdä taas borssikeittoa. Tämä on yksi vuosia mukana roikkuneista resepteistäni, jonka nyt tarkistusmittasin
Tehdäänpä sitten borssikeittoa Katin tapaan, eli enemmän on aina enemmän ja mitä näitä nyt on. Edellinen punajuurireseptini ei riittänyt ystävälleni Anssille ja nyt toiveissa oli punajuurta keitossa
Vegaanihaaste on päättymässä, kuukausi ilman eläinkunnan tuotteita sujui yllättävän helposti. Maitotuotteet ja kananmunat palaavat vähitellen keittiöön, kalakin todennäköisesti pari kertaa viikossa
Kreikkalaisen lihapadan eli stifadon ohje on ollut alusta asti ollut blogini suosituimpia. Nyt, kun kuvaustaidot ovat karttuneet, päätin antaa tälle klassikolle uudet visuaaliset vaatteet
Kasvis on monipuolinen ruokakirja kasvisruuasta. Sen kohderyhmä on selkeästi kasvissyöjät, mutta irtoaa kirjasta inspiraatiota kaltaiselleni sekasyöjällekin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.