Hampurilainen kätki sisäänsä Bosgårdin luomu Charolais-nautaa, pekonia, sekä cheddaria. Vietimme herra Longfieldin kanssa heinäkuun viimeinen päivä vuosi- ja kihlajaispäiväämme
Bosgårdin Charolais-kylkeä savustetulla valkosipulipyreellä. Bosgårdin tila sijaitsee Porvoossa ja kurkkaa nettisivut, sillä minä ainakin aion tehdä sinne liharetken
Pysyttelimme vielä Tammisaaressa ja suuntasimme kohti Mörby Gårdia, luomumaatilaa ja tilakauppaa. Vihdoin tämä mattimyöhäinenkin saa kirjoituksen aikaiseksi
Omasta luomumaatilasta veden äärellä, omasta koirasta (tai okei, kahdesta. Mun oli tarkoitus kirjoittaa teille tänään astetta syvällisempää pohdintaa, mutta koska tää päivä onkin ollut lähinnä katastrofaalinen en saanut mun ajatuksia pidettyä kasassa sen kirjottamista varten
Kobehärkä tai Bosgårdin rotukarja ovat kuitenkin harvojen herkkua tai ainakin harvinaista herkkua. Juha Akkanen kirjoitti pari päivää sitten Helsingin Sanomissa, miten yksinhuoltajaäidillä ei ole aikaa eikä varaa pohtia jauhelihahyllyllä, onko nautaa hemmoteltu oluella ja klassisella musiikilla
Muistin, että pakkasesta löytyy kilon paketti (ja pari sen kaveria) Bosgårdin luomu jauhelihaa ja lähdin laskeskelemaan löytyisikö muutkin tarvittavat ainekset lihapulliin ja ruskeaan kastikkeeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.