Hrrr, vaikka pakkanen on hellittänyt ankaraa otettaan, kyllä tuolla taloyhtiön parvekkeella edelleen jäätyy näpit ihan hetkessä, kun yrittää kuvailla leipomuksiaan
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
I. n. o. s. t. u. i. e. r. a. m. l. k. y. ö. K. p. h. j. ä. d. b. v. D. P. 2. 1. /. V. S. 5. g. H. 8. -. 9. J. 0. T. O. ,. L. A. 3. x. 6. R. N. 4. c. ". 7. d l. t l
O. l. i. n. o. s. a. k. u. t. ä. v. m. e. b. h. p. j. ,. y. d. K. R. -. r. V. /. J. 1. 2. T. 3. 7. S. +. g. (. ). ö. A. M. 4. 0. ". B. c. 5. L. I. 6. P. m m
Olen aina tykännyt fonduesta, mutta pitänyt sitä samalla aika hankalana valmistaa. Reseptejä on netissä miljoona, ja mielikuvissa juustohan juoksettuu helposti
Eka jakso Koko Suomi leipoo -ohjelmasta ohi ja jatkoon päästiin. Hui kun oli jännittävä kokemus tuo ensimmäinen telkkariesiintyminen, ihan kuin olisi tunnin juoksulenkin heittänyt kun sykkeet oli niin korkealla
Paista bostonkakkua uunin alatasolla 185 asteessa noin 30 minuuttia. Pääsin mukaan Suomen Sokerin Leipurikoulu -kampanjaan, jonka tiimoilta sain suunnitella teille lukijoille jouluisen herkkureseptin
M. i. n. u. o. m. y. ö. e. t. ä. v. ,. l. k. s. a. h. b. p. j. d. T. r. -. O. H. J. E. 3. 0. g. 1. /. 2. ½. 8. 9. 5. V. P. L. A. K. x. 4. c. N. (. ). d l. t l
B. o. s. t. n. k. a. u. v. r. m. h. i. p. ö. y. d. ä. e. l. ,. j. T. f. N. 3. 2. 5. g. 1. 0. 7. -. 8. (. ). V. S. M. c. P. 9. L. J. A. K. I. 4. /. `. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.