Bouillabaisse ja rouille
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 1 tölkki veteen säilöttyjä keitettyjä simpukoita
  • 2  l kalalientä
  • 1 purjosipuli
  • 1 pieni keltasipuli
  • 1/4 fenkoli
  • 2 mehevää tomaattia
  • 2-4 valkosipulinkynttä
  • pieni nippu persilijaa
  • 1 laakerinlehti
  • 0,5  rkl tomaattipyreetä
  • 0,5  ps sahramia
  • ripaus timjamia
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • oliiviöljyä
  • 0,2  dl Pernodia
  • silputtua persilijaa
  •  
  • Rouille
  • 0,5  dl keitettyä punaista paprikaa, joka on silputtu
  • 1 kypsäksi keitetty chilipippuri siemenet poistettuna
  • 1 pieni keitetty peruna
  • 4 muserrettua valkosipulin kynttä
  • 1  tl basilikaa tai timjamia
  • 4-6 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustaa pippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.