Briossi-Pissaladière.
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 85 g rasvatonta maitoa
  • 125 g vehnäjauhoja
  • 10 g kuivahiiva
  • 2 munaa
  • 150 ml täysmaitoa
  • 300 g vehnäjauhoja
  • 30 g sokeria
  • 5 g suolaa
  • 115 g voita huoneenlämpöisenä
  • 30 ml oliiviöljyä
  • 170 g sipulia
  • 40 g mustia oliiveja
  • 6 anjovisfileetä
  • 4 pekonisiivua
  • 1 munankeltuainen kevyesti vatkattuna
  • 30 g kirsikkatomaatteja
  • 350 g) jauhotetulle

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.