Broileri patee
kalevink1
kalevink1

Broileri patee

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset 10 annosta
  • 2 n. 400 g) broilerin rintafileetä
  • 300 g pakastettua broilerinmaksaa
  • 200 g nauta-sikajauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl kermaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 pkt (à 170 g) HK Amerikan pekonia

Ohjeet

    Valmistus
    yli 60 min
    Leikkaa fileet sormen paksuisiksi suikaleiksi. Soseuta broilerin maksa, jauheliha, muna, kerma, valkosipulin kynnet, suola ja pippuri.
    Vuoraa pateevuoka pekonilla ja laita puolet maksa-jauhelihaseoksesta vuokaan. Lisää broilerin suikaleet ja niiden päälle kerros pekonia. Lisää päällimmäiseksi loput maksa-jauhelihaseoksesta.
    Kopauta vuokaa muutaman kerran pöytää vasten, jotta seos tiivistyy. Peitä pinta pekoniviipaleilla. Nosta vuoka vesihauteeseen ja paista sitä 150-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia. Jäähdytä patee.

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.