N. ä. i. n. s. y. k. a. u. p. o. j. e. r. t. h. m. l. v. d. I. ,. M. K. -. –. b. S. ö. J. ). O. T. F. L. (. …. 1. ½. Ö. 2. 5. 0. g. w. c. 4. E. 7. ’. C. . P. f. z. B. H. A. x. /. D. d l. t l
Viikonloppuna rupee aina tekemään mieli makeaa. Lauantai ei siis ollut poikkeus. Lounashetken ja kahvinnautiskelun jälkeen edelleen sokerihammasta kolotti ja niinpä päädyimme perinteiseen omenapaistokseen
Nyt syödään omppuja, en jätä teitä rauhaan omppuresepteiltä. Ei tämä kestä enää kuin jonkun viikon, joulun aikoihin aletaan taas tuunailla lanttusoseita
T. ä. n. t. e. k. i. m. l. h. d. j. o. a. r. s. ,. u. p. v. y. ö. M. -. K. A. U. R. O. E. N. P. I. S. (. 4. ). 3. 2. 1. L. 8. 0. V. J. H. g. /. i l. d l. t l
Jiihaa. Vihdoin sain aikaiseksi jotain sellaista arkiruokaa, josta viitsii kirjoittaakin. Samalla sain hyvin hyödynnettyä eiliset perunamuusin jämät ja muista ruoista jääneitä kasviksia
Sheperd’s pie eli lammaspaimenen paistos on rankattu koko maailman lohturuokien ykköseksi. Sunnuntaiversio jalostetaan lorauksella viiniä ja hyppysellisellä tuoreyrttejä
Olen tilaillut lähikauppiaaltani eri tukuista lihoja, juustoja ynm. Nyt kauppaan oli tullut haluamaani naudan kuvetta eli ruokalajin nimenä flank steak, kuve itsessään on aika erikoinen lihas, se taitaa olla elukalla lähes käyttämättömänä, hyvä niin, sillä mä voin käyttää sen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.