Broilerinjauheliha on vähärasvaista (=terveellistä. ) sekä melko mietoa. Siksi se tarvitsee rinnalleen kunnon mausteet ja omat makuhermoni ovat viimeaikoina mieltyneet erityisesti aasialaisittain maustettuun ruokaan
Tällä viikolla kokeilin tehdä Hellapoliisin ohjeella broilerimureketta lisäten siihen pikkuisen enemmän mausteita ja vaihtaen korppujauhot paahtoleipään
Broilerimureke. tämä pötkylä on menossa uuniinKun meidän perheessä pitää saada nopeasti ruokaa, naudan luomujauhelihasta paistetaan joko bolognesekastike tai kermainen jauhelihakastike
Lähi-idän ja persialaisen keittiön maut on niin mun juttu. Niihin tutustumisen mahdollisuudet sekä rafloissa että kotikeittiössä ovat kuitenkin Suomen oloissa rajalliset
Yrttissä broilerimurekkeessa on mukavaa tulisuutta, jota mangokastikkeen makeus sopivasti pyöristää. Pane korppujauhe, vesi sekä chilikastike kulhoon ja anna turvota 5–10 minuuttia
1. Kastike. Kuori valkosipulinkynsi ja sipuli ja silppua sipulit pieneksi. Silppua myös korianteri. Sekoita yhteen sambal oelek, sipuli- ja korianterisilput, vesi, suola ja sokeri
Pizzan valmistuksesta yli jääneet parmankinkut kaipasivat jotakin seurakseen. Tovin pakastimen antia tutkittuani löysin sieltä broilerin jauhelihaa ja päätin kokeilla tehdä saltimbocca tyylisiä broilerimurekkeita
Sekoita kulhossa korppujauhot kermaviiliin. Lisää kananmuna ja mausteet. Hienonna persilja ja lisää seokseen ananasmurskan ja broilerin jauhelihan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.