Minulla oli ohje limpun tekoon savipadassa jossain kirjassa, ja sen ohjeen mukaisesti leivästä olisi tullut aivan kivikovaa, joten jouduin kerjäämään lisäohjeistusta facebookissa leipojamestariystäviltäni, tämä on tulos
T. u. t. k. i. m. s. a. b. r. o. l. e. n. p. h. j. K. v. ,. ä. y. d. -. E. ö. g. Y. M. V. L. H. c. B. 3. 4. 1. 5. (. 0. ). 2. z. +. P. A. N. S. R. I. w. ) l. t l. r k. m l
Voit hauduttaa pataa myös kannellisessa uunivuoassa, kuten savipadassa. Kreikkalaisen lihapadan eli stifadon ohje on ollut alusta asti ollut blogini suosituimpia
Ja minä tosiaan tein tämän(kin) ruuan savipadassa. Juuri kun luulit että kaikki muunnelmat kasslerista ja kaalista on kokeiltu, niin tässä tulee vielä yksi ohje
Lapsuudessa kokonainen broileri savipadassa (muistatteko sen savipadan, oliko sillä joku nimikin. Broileriruoat on viime vuosina ollut mulle tosi haastavia
Toisinaan vastaan käveli dolsot bibimbap, eli kuumassa savipadassa tarjoiltu pyttipannu. Bibimbap tarkoittaa koreaksi kuulemma ”riisiä lihan ja erilaisten kasvisten kanssa”
En ole leiponut leipää pitkään aikaan, mutta kun tämä resepti tuli vastaan Kädenvääntöä-blogissa , ajattelin, että tästähän on helppo aloittaa taas pitkästä aikaa
Meillä possu hautui savipadassa, leivinuunissa. Siideriliemi on todettu jo superhyväksi tämän mustapekkapadan kanssa, KLIK, joten uskalsin kokeilla sitä myös possun kanssa
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero broileri suolalla ja pippurilla. Laita sen vatsaan hyvin pestyä persiljaa, sitruunanpuolikkaat ja paljon tuoreita valkosipulinkynsiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.