Apuna maksapasteijan askarteluun olivat Childin & kumppaneiden "Ranskalaisen keittiön salaisuudet", sekä maikkarin sivuilta löytynyt broilerinmaksamoussen resepti
2013 JuhlamenuKylmäsavulohileipiä, tillikurkulla ja sitruunakreemilläToast Skagen -leipiäBroilerinmaksamousse ja portviinihyytelö -crostinejaParmankinkku, viikuna & pähkinä -crostinejaCocktailpiirakoita ja munavoitaCaesarsalaattia, BasicMustaherukka-suklaatäytekakkuaLimejuustokakkuaMarja-suklaa Pavlovaa Creme brulee & appelsiinisorbettia ja mansikoitaJuustoja ja hedelmiäLusikkaleipiäItalialaisia mantelipikkuleipiäEspressoaSamppanjaaKuohuviiniäLehtikuohua, alkoholitontaKivennäisvettä***************************************************************Kolme päivää juhliin. "Kauppalista ja reseptilista"Kylmäsavulohileipiä, tillikurkulla ja sitruunakreemilläKylmäsavulohta smetanaakurkkuakananmunaa tilliäsitruunaFazer real täysjyväruisleipää tai Rosten SaaristolaisleipääToast Skagen –leipiäkatkarapuja(tilliä, sitruunaa)majoneesiavaaleaa paahtoleipääAnkanmaksa/Broilerinmaksamoussea, portviinihyytelöä, crostiinilla400 g ankan/broilerin maksaa, n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.