Tykkään lihamurekkeesta, koska se on nopea ja helppo tehdä ja lisäksi siihen saa helposti vaihtelua lisäilemällä murekemassaan eri asioita, esimerkiksi sieniä
Kevät hiipii pikkuhiljaa kolkuttelemaan oven taakse. Makumatkat ovat tulleet tutuksi ruokapöydässä ja niistä on otettu lohtua kevään sekä kesän kaipuuseen
P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Ennen tuhteja jouluruokia on mukavaa syödä hieman kevyemmin. Jääkaapista löytyi puolikas rasia herkkusieniä ja ohje löytyi taas täältä netin ihmeellisestä maailmasta (makuja-sivuilta)
Sain käsiini vastajauhettua hevosen paistijauhelihaa, josta päätin kokeeksi pyörittää lihapullia. Hevosen paistijauheliha on väriltään tummempaa kuin tavallinen naudan paistijauhelihaja lisäksi se pilaantuu helpommin, joten suosittelen ostamaan sitä saman päivän ruuanlaittoon
Mummolassa syötiin lihapullia ja lihakääryleitä. Lähes aina, kun löydän sisä- tai paahtopaistia hyvässä tarjouksessa, ostan sitä ja teen siitä lihakääryleitä, uunipaistia tai huippuhyvää jauhelihaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.