P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Ennen tuhteja jouluruokia on mukavaa syödä hieman kevyemmin. Jääkaapista löytyi puolikas rasia herkkusieniä ja ohje löytyi taas täältä netin ihmeellisestä maailmasta (makuja-sivuilta)
Rouhi päälle mustapippuria ja kääri molemmat lenkinpätkät tiukasti pekoniin. Joitain aikoja sitten teimme legendaarista lenkkimakkaraa hieman tuunattuna versiona
Tällä kertaa "voileipäkakun" pohjana käytin tortilla/maissilettuja. Voileipäkakun muotoilu ja kokoaminen oli melkoisen haastavaa, mutta lopputulos palkitsee tässäkin tilanteessa
Pekoniin kääritty villisika on tuhti ruoka, joka tarjotaan puolukkakastikkeen kera. Kiedo pihvit pekoniin ja paahda molemmin puolin kuivalla pannulla, kunnes pinnassa on kaunis väri
Pekoniin käärittyä parsaa ja hollandaisekastike 4. Parsa aika alkaa olla kohta parhaimillaan ja tuota terveellistä herkkua saa taas Suomestakin kohtuu hintaan
Uunista ulos, parvekkeelle, kuva ja… syömään. Parsa-aika taitaa olla parhaimmillaan – ainakin siitä päätellen, kuinka monenlaisia ja monenvärisiä parsoja on torilla tarjolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.