Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
P. u. n. a. v. i. s. ä. h. d. t. e. y. l. p. ,. o. k. m. r. B. g. N. j. (. ). -. ö. b. V. A. L. K. M. 1. 2. 0. f. 4. 6. O. 5. c. S. 3. T. k g. d l. t l
4 kevätkananpoikaa. Makea madeirakastike sopii hienosti paahdetun kananpojan seuraan. Kevätkananpoikia myydään pakastettuina hyvin varustetuissa ruokakaupoissa
Yksi blogin suosituimmista resepteistä on helppoa sunnuntairuokaa kananpojasta. Siinä kananpojan paistileikkeet on marinoitu sitruunamehussa ja runsaassa oliiviöljyssä
Valkoviini-kanaliemi toimii Burgundin kanaa valkoviinissä kastikkeen maukkaana pohjana. Itse tarjoan Burgundin kanan kanssa kukkakaaliriisiä, mutta tavallinen riisi sopii tietenkin kanakastikkeiden lisukkeeksi
Jonkun aikaa to do-listalla ollut keittiökokeilu suoritettu onnistuneesti. Kun kokonainen kananpoika oli sopivasti tarjouksessa lähikaupassa, päätin kokeilla, miten se onnistuu sähkösavustimessa tehtynä
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohkoperunat voidellulle pellille ja paista niitä 20 minuuttia. 2. Puhdista fileet, laita ne uunivuokaan ja mausta suolalla ja jauhetulla pippurilla
Burgundin pata on ehdottomasti yksi maailman parhaista pataruuista, vaikka onkin työläs valmistaa. Tämä ruoka olisi pitänyt kirjoitella tänne jo aikoja sitten, sillä tässä on se nautinto, joka sai meidät pohtimaan ruokablogin aloittamista
Burgundin pata eli Boeuf Bourguignon on ranskalainen klassikko, josta leffastakin tuttu Julie Child on todennut, että se mahdollisesti on yksi maistuvimpa ruokalajeja joita ihminen on kehittänyt
Löysin ranskalaisen Cuisine et Vins lehden siipikarjaan keskittyneestä teemanunmerosta (No 153) pariisilaisen ravintola Le Coq Ricon keittiömestari Antoine Westermanin ohjeet täydelliseen uunissa paistettuun kananpoikaan
Ihana arki on taas täällä. Kaiken gurmeen vääntämisen jälkeen tekee mieli ihan tavallista arki ruokaa. Kaupassa oli tarjouksessa broilerin koipia ja niistä tein tämän ihan tavallisen, mutta erittäin herkullisen ruuan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.