BURMALAINEN KALA-NUUDELIKEITTO
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 annosta
  • 40 min Kypsennysaika
  • 750 g kiinteälihaista vaaleaa kalaa fileinä
  • 1,5 tl suolaa
  • 2 tl jauhettua kurkumaa
  • 3 sitruunaruohon vartta
  • 4 rkl maapähkinäöljyä
  • 2 ohueksi viipaloitua keskikokoista sipulia
  • 6 murskattua valkosipulin kynttä
  • 2 tl hienoksi viipaloitua tuoretta inkivääriä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl riisi
  • 1,5 l vettä
  • 5 dl kookosmaitoa
  • 1,25 dl kalakastiketta
  • kalakastiketta
  • 500 g somen
  • 4 kovaksikeitettyä munaa
  • 4 limettiä
  • 4 rkl chilihiutaleita
  • 3 cm
  • 18 cm pituisiksi.
  • 30 g proteiinia
  • 30 g rasvaa
  • 55 g hiilihydraattia
  • 5 g kuitua
  • 65 mg kolesterolia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.