Crepes, tai krepit suomenkielellä, ovat alkujaan Ranskan Normadiasta tulevia ohuen ohuita rapeita ohukaisia, ja niiden kuuluisin version on Crepes Suzette, jotka ovat appelsiinillä maustettuja kreppejä
Laita palat kasariin tai pataan. Ruskista palat öljyssä pannulla ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Kaada päälle kanaliemi ja anna hautua padassa miedolla lämmöllä noin tunti
V. i. m. e. v. k. o. n. s. u. t. a. j. l. ä. K. M. h. 1. 6. 0. r. ,. S. y. 3. L. 4. p. J. ö. d. P. '. C. q. A. b. (. T. ). U. E. g. R. f. 8. O. -. 2. 5. c. I. N. d l. c m
…. t. a. i. s. e. n. ½. C. o. q. u. v. ,. k. b. r. l. p. ä. y. S. h. m. V. j. -. O. T. N. d. ö. R. A. B. 2. 1. 3. 0. /. 6. 7. g. 5. P. K. L. *. ü. ô. J
Sulata sulkaa vesihauteessa keskilämmöllä. Kokeilin kumpaan jälkiruokamaljaan mousse paremmin sopii, luulasiin vai vanhaan Wiialan ruiskaunokkiskooliin
Laita täyte jääkaappiin noin tunniksi lepäämään. Pala tätä piirakkaa on kuin pala aurinkoa, heh. Kuutioi kylmä voi ja laita yleiskoneeseen muiden pohjan ainesten kanssa
Haudutusliemeksi kukkoa viinissä -pataan sopii edullinen ranskalainen punaviini Bushman. Anna hautua kannen alla liedellä miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia tai 150-asteisessa uunissa 1 1/2
Kun matka Pariisiin on lähitulevaisuudessa, kaupungissa ja maassa, jossa en ole koskaan vieraillut, niin kotikeittiön ruokalista on livennyt varsin ranskalaiseksi
Ensimmäisellä kerralla koko tämä hippusen kokoinen puolikas teelusikallinen soseutettu banaania jota suuhun laitetaan syljetään automaattisesti mutta suurella antaumuksella ulos
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.