Jälkiruokana pöytään nostettiin Fanni&Kaneli-blogin ohjeella tehty tiramisu. Cannellonit ovat loppujen lopuksi aika vaivaton ja helppo ateria valmistaa
Aikuisille kesäkurpitsacannellonit maistuivat, mutta apukokit nyrpistelivät. Arvelin niiden maistuvan, koska pinaattilätyt ovat meillä suuressa suosiossa
Cannellonit vaativat lataamista, samaan tyyliin kuin haulikon panokseen eli putkeen asetat jyviä. Eli käytännössä kunnon liha- tai kasvismassa sisään, tiiviisti
saa olla aika hiekkapaperia kieli jos ei huomaa eroa. Niinkun kuvasta huomaa pidän pitsani hyvin simppelina, itse lätty, tomaatti ja juusto ovat pääosissa
”Linna-aedade maitsvad ürdid ja köögiviljad on just küpsenud lôhnavateks ja meelitavateks. Valmistin paahdetuilla punajuurilla ja sinihomejuustolla täytetyt cannellonit luomuvalkoviinin pariksi
Lapsen vanhemmat eli veljeni ja kälyni kokivat saman kohtalon täällä vieraillessaan. Tai lounaalla pizza al taglio eli italialainen pikaruokaversio palapitsa (tiskiltä valitaan eritäytteisistä pitsoista haluamansa kokoinen pala ja hinta määräytyy painon mukaan
Mielestäni cannelloni saa olla hieman paksumpaa kuin tavallinen pasta. Leikkaa pastalevy noin 7 cm neliöiksi. Laita jokaiselle neliölle noin 2 rkl täyttä ja kääri rullalle
Jämä-cannellonit. Ajattelin ensin tempaista tästä kaikesta + tuoreista sienistä maukkaan lasagnen, mutta kun kaapista löytyi vaivaiset kaksi levyä, niin ruoka muuttui lennosta cannelloneiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.