Cappuccino-juustokakku
Jauhoton taikina
Jauhoton taikina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 125 g digestivekeksejä, gluteenittomia tarvittaessa
  • 1-2 tl Cappuccinomaustetta (Prima-mauste), linkki vie heidän sivuilleen
  • 40 g sulatettua voita tai margariinia
  • Täyte
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g creme fraichea
  • 2 dl vispikermaa
  • 1 dl cappuccinoa tai hyvää kahvia
  • 3-4 liivatelehteä, sen mukaan kuinka "tukevan" haluat kakun olevan
  • 0,25 dl - 1 dl sokeria, maun mukaan
  • 1 tl vaniljauutetta
  • Vaahtojen pohja
  • 2 dl vispikermaa
  • 0,5 dl vaniljakastike- tai vanilliinikreemijauhetta
  • 1 dl creme fraichea
  • 1 tl vaniljauutetta
  • Vaniljavaahtoon
  • 2 rkl maitoa
  • 1 tl vaniljauutetta
  • Cappuccino-vaahtoon
  • 3 rkl cappuccinoa tai hyvää kahvia
  • 2 rkl siivilöityä tummaa kaakaojauhetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.