elibelgialaisittain carbonades flamandes tai vlaamse stoverij. Mies halusi vaihteeksi jotain liharuokaa ja etsiessäni vinkkejä netistä, törmäsin Olivian flaamilaiseenlihapataan
Irlantilaiseenlihapataan tarvitaan irlantilaista stout-olutta. Siirrä liha ja sipulit uunivuokaan ja huuhtele pannu tilkalla olutta, lisää vuokaan myös olut, porkkanat, veteen sekoitettu tomaattipyree ja timjami
Kirkaslieminen, maukastakin maukkaampi lihapata, joka Unkarissa syötäisiin riisin kera, mutta näillä leveysasteilla se on vallan mainio kastike perunoillekin
Kun päivä meni puuhastellessa ulkosalla, lihapata kypsyi miedolla lämmöllä uunissa useita tunteja. Tänä vuonna kesä oli niin mahtava, että ruokapuolella uskalsi ottaa varaslähdön syksyisiin ruokiin
Ostin tätä herkkua aina tamperelaisestaPerla-puodista ja nautiskelin paistosta ihan kylmiltään. Tein nyt tuhmasti ja ostin munakoisoa, vaikka laatu ei olekaan tähän vuodenaikaan paras mahdollinen
Tällä kertaa tein klassista naudansuikalepataa, josta saa arkiruokaversion, kun poristelee sen edellisiltana valmiiksi (pataruoka on musta parhaimmillaan yleensä seuraavana päivänä)
P. u. n. a. v. i. s. ä. h. d. t. e. y. l. p. ,. o. k. m. r. B. g. N. j. (. ). -. ö. b. V. A. L. K. M. 1. 2. 0. f. 4. 6. O. 5. c. S. 3. T. k g. d l. t l
Carbonnadesàlaflamande. Tämä ohje on siitä keittokirjasta, jonka alkuperäisteoksesta oli vastuussa se Julia Child (apunaan vähemmän kuuluisuutta saaneet Louisette Bertholle ja Simone Beck kansilehden tekstin mukaan) eliRanskalaisen keittiön salaisuuksista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.