Carnitas ja ryöpätyt retiisit
Ruokapankki
Ruokapankki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1½-2 kg
  • 1 rkl suolaa
  • 2 kpl sipulia
  • 1 kpl appelsiini
  • 5 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl kanelitanko
  • 2 kpl laakerinlehteä
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna
  • ½ dl rypsiöljyä
  • retiisejä
  • 1 L vettä
  • suolaa
  • kurkkua kuutioituna
  • tomaatteja kuutioituna
  • kevätsipulia hienonnettuna
  • korianteria hienonnettuna
  • chiliä hienonnettuna
  • limen mehua
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.