ripaus inkivääriä, kanelia, kardemummaa, neilikkaa ja muskottipähkinää. Sharing is caringJaa Twitterissä (Opens in new window)Jaa Facebookissa (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Tykkää tästä
U velikoj posudi, miksajte jaja s šećerom dok ne postanu gusta i kremasta. We successfully avoided carrot cake at cake shops for quite a while, but when Tilli’s dad introduced us to this little wonder, we were sold
Kakku on siis hieman yksinkertaistettu versio ripauksella kanelia ja reilulla määrällä porkkanaa, mutta yksinkertainenhan on kaunista ja tässä tapauksessa myös todella hyvää
The recipe of carrot cake I made. Porkkanakakku on yksi ehdottomia suosikkileivonnaisia. Porkkanakakku ei saa olla kuivaa, vaan sen on oltava mehukasta ja mausteista
Porkkanakakkua leivottiin myös piirakkamallisena tai pellillä. Klassinen porkkanakakku oli meillä Suomessa 1990-luvun trendileivonnainen. 2 tl kanelia. 2 tl kanelia
Kun mä tota taikinaa väsäsin niin ajattelin et huh miten paljo taikinaa ja pelotti, että jos se yhtään enempi kohoaa niin menee kyllä uunipellin yli, mutta eipä mennyt
* * *The easy and effortless carrot cake has for long been a popular delicacy in Finland. Maukas porkkana mehevöittää kakun ja mantelirouhe tuo siihen miellyttävää rakennetta
Ohje on ilmestynyt Maku -lehdessä Tiinan mehevä porkkanakakku nimellä. Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa
Nyt sen kuitenkin tein eli leivoin puolessa tunnissa Isoäidilleni synttärikääretortun ja vielä niillä aineilla mitä kaapista sattui sillä hetkellä löytymään
Halusin taas vaihteeksi tehdä jotain gluteenitonta ja päädyin Makeaa murmelin täydeltä - blogiin. Aina välillä tykkään gluteenitonta leipoa vaikka ei meillä kenelläkään keliakiaa ole
Tuorejuustokuorrutus kuuluu perinteiseen porkkanakakkuun ja lisää kakun näyttävyyttä. Kokeilkaapa kuitenkin joskus tarjoilla porkkanakakku aivan uunituoreena, vielä lämpimänä – ja ilman kuorrutetta
V. I. H. D. O. N. l. ö. y. s. i. n. t. ä. d. e. p. o. r. k. a. u. h. j. M. m. v. ,. A. T. L. 7. K. 2. 5. -. J. <. 3. b. g. 4. f. 1. 0. (. ). x. S. P. 8. c. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.