Olin suunnitellut tekeväni Kiinalaista hotand sour -keittoa myöhemmin viikolla, mutta päätin nyt aikaistaa kokeilua, kun raaka-aineetkin olivat valmiina
Itse tehty sämpylä vaatii toooosi pitkän kohottamisen että niistä tulee riittävän kuohkeita. Taikinaa pitää kohottaa vähintään se neljä tuntia niin varmistetaan sämpylöiden kuohkeus
Tuliset kanansiivet ovat ehkä yksi lempparini kanaruokien joukossa. Kuten aiemminkin olen todennut, luun vieressä se liha vaan sattuu olemaan paljon maukkaampaa ja mehukkaampaa kuin rintafileessä
Sekoita perunajauhot pieneen vesimäärään pienessä kulhossa ja lisää suuruste keiton joukkoon. Reilu vuosi sitten osallistuimme oululaisella ruokabloggaajaporukalla Makukellarin järjestämälle mukavan rennolle ja samalla opettavaiselle kiinalaisen ruoan kokkauskurssille
Voi mahtavuus, mikä ihana leipäherkku tää surf and turf leipä on. Surf and turf nimihän on tullut siitä että ruuassa on niin punaista lihaa kuin merenelävää sulassa sovussa
gluteeniton , gluteeniton hot dog , gluteenittomat hot dog -sämpylät , hot dog - sämpylät. lisää jauhot vähän keralla ja vaivaa yleiskoneella 10 minuuttia. kohota valmiita sämpylöitä 1h
M. a. t. k. b. r. i. e. h. n. l. s. o. f. `. c. p. P. y. ö. ,. ä. d. m. u. v. H. j. -. B. A. K. W. V. T. O. 4. 6. g. 0. (. ). 2. 1. 3. S. L. E. 5. 8. 9. N. D. /. w. d l. t l. k g
Siksi en voinut tänään ohittaa Peggyn Pienen Punaisen Keittiön postausta Facebookissa mihin hän oli linkittänyt ohjeen itsetehdyille hot dog sämpylöille
Nypi voi, jauhot ja suola sekaisin ryynimäiseksi taikinaksi, nypi myös sokeri sekaan. Sekoita marjat, perunajauhot, sokeri ja vaniljasokeri keskenään toisessa kulhossa
T. ä. m. g. r. a. t. i. n. o. e. d. p. h. k. s. u. S. y. ö. j. l. ,. v. K. A. L. I. G. R. N. E. -. (. ). P. 2. 0. 3. B. O. C. D. U. F. W. b. c. f. w. 9
E. n. p. ä. o. l. i. s. t. d. e. a. k. r. v. u. j. h. m. y. ö. Y. ,. N. A. J. S. (. ). O. U. I. V. L. T. M. H. D. G. -. Ä. P. 4. 2. 1. 3. /. g. R. 0. 5. K. c. *. b. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.