Charlotterusset tehdään usein kuperaan kulhoon, mutta kirjan kuvassa kakku oli tehty tasapohjaiseen vuokaan ja se oli mielestäni kauniimman näköinen niin halusin tehdä sen juuri samalla tavalla
Kumoa charlotte-kääretorttukakku tarjoiluvadille ja koristele kermavaahtoruusukkeilla. Nosta charlotterusse peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 6 tuntia tai seuraavaan päivään
Katso myös ohje näihin herkullisiin juhannuskakkuihin täältä. Tänä vuonna tein nopean ja helpon charlotterussen, joka osoittautui todella ihanaksi kokeiluksi
Kakuksi valikoitui Charlotterusse, eli tällä kertaa raparperilotta, koska se sopii mukavasti sesonkiin ja on vielä helppo kuljettaa kulhossa, johon kakku kootaan
Kumoa kakku. Olen julkaissut blogissani jo vuonna 2009 Charlotte-kakun reseptin, jota viimein lähdin parantelemaan. Laita kakku jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi
Jälkiruuan historiasta sen verran, että se on luonut ranskalainen keittiömestari Marie-Antoine Caramê kuningas Yrjö IV ainoan lapsen prinsessa Charlotten ja silloisen työnantajansa, Venäjän (Russe) tsaarin Aleksanteri ensimmäisen kunniaksi
Kakku pysyi kasassa loistavasti, myös pari päivää kumoamisen jälkeen. Olen tehnyt CharlotteRussea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.