C. h. a. t. e. u. b. r. i. n. d. o. m. y. s. p. v. l. ,. j. k. ä. f. R. L. G. q. -. F. ç. é. ö. M. N. g. X. V. I. T. . 1. 7. 6. 8. 4. c. â. A. P. ". B. H. E. U. D. (. 2. 0. ). K. 5. +. S. O
Tarjoile persiljavoin kera. Hienonna nippu persiljaaja sekoita se huoneenlämpöisen voin joukkoon. Muotoile voista pitkä pötkö, kääri se voipaperiin sekä laita se jääkaappiin maustumaan ja kovettumaan
Kerrotaan myös että Chateaubriand valmistettiin maukkaammasta, mutta ei ihan niin mureasta ulkofileestä tarjoiltuna reduktiokastikkeen kera, joka oli valmistettu valkoviinistä, demi-glacella kostutetusta salottisipulista, johon sekoitettiin voita, rakunaa ja sitruunamehua
nosta kalafileet lautaselle ja kaada kuuma persiljavoi päälle. Ranskalaisen, myllärin tapaan valmistetun kalareseptin poimin Hans Välimäen kirjasta Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan
Kunkin pihvin päälle pannaan pieni kokkare persiljavoita. Tavallisesti chateaubriand ( = sisäfileen keskiosasta leikattu paksuhko pihvi, mistä riittää syötävää kahdellekin) valmistetaan sisäfileestä, mutta vanhan kirjan mukaan selkälihasta
T. ä. s. p. v. o. i. n. t. l. e. j. u. h. a. ,. k. M. d. y. C. S. m. r. -. b. g. K. P. 1. 0. 2. 3. (. L. F. O. ). 4. 5. A. 6. c. 7. 8. 9. H. U. f. J. R. ö. +. V. I. Ä. w. /. ) l. d l. k g
Persiljavoi. Sekoita kerma, sinappi ja tilli. Tarjoile perunamuusin japersiljavoin kera. Hienonna persiljaja lisää se voihin sitruunamehun ja suolan kera, sekoita
Ryhmä rämäkin pääsi harjoittelemaan lihan, jättiravunpyrstöjen ja jälkiruokien liekitystä, kalan transeerausta, tartar pihvien valmistamista, chateaubriandinja linnun leikkaamista
PERSILJAVOI. Voin huokaisten katsoa kukkivaa ja runsasta parvekepuutarhaa ja siirrellä hallanarkojakasveja lähemmäs seinää iltaisin, ja nostella marjapurnukoita jääkaapista yöksi parvekkeelle kukkien seuraan jotta kaappiin tulee tilaa
Heillä oli loistavia lihalaatuja siellä, erikoisempiakin leikkauksia t-luupihvistä charolaishärkään jachateaubriandiin asti ja kaikkea muuta siltä välillä
Valuta kypsä pasta ja sekoita sen joukkoon persiljavoi, basilika ja sitrussuikaleet. Sitrus ei mielestäni kuulu mihinkään ruokaan, korkeintaan leivontaan aivan harvoissa ja valituissa leivonnaisissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.