Siitä ei ole montaa päivää kun laitoin yhden risotto-ohjeen maailmalle. Tämä Nigella Lawsonin alkuperäisresepti sai paremmat arvosanat meidän ruokapöydässä
"Muutamalla ainesosalla reilusti makua". Tässä filerullassa oli mun mielestä kaikki kohdallaan. Valitsin täytteeksi jo aiemmin hyväksi maustajaksi todetun chorizomakkaran ja kotimaisen Jukolan Juuston* aidon cheddarin
Päälle laitoin kevätsipulia, kanaa, pekonia, cheddar-murua ja mozzarella-raastetta. Plääh, valkoinen pizza kuulostaa niin tylsältä, mutta en nyt muutakaan nimeä keksinyt
Oma piirakkavuokani pääsi heti testiin ja jääkaapin jämistä syntyi herkullinen pekonipiirakka. Pitkästä aikaa saan tarjota teille lukijoille jotain pientä kivaa arvonnan puitteissa
8 annostareilu nokare voitaoliiviöljyäkunnon kourallinen tuoreita salvianlehtiä (ota 8 lehteä talteen tarjoilua varten)6 valkosipulinkynttä (kuori ja murskaa)5 punasipulia (kuori ja viipaloi)3 suurta hopeasipulia (kuori ja viipaloi)3 banaanisalottisipulia (kuori ja viipaloi)300g purjoa (puhdista, huuhtele ja viipaloi)merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria2l hyvää liha-, kana- tai kasvislientä8 viipaletta hyvää vanhaa leipää200g vastaraastettua cheddariaWorchestershire-kastikettaPane voi, 2 lorausta öljyä, salvia ja valkosipuli paksupohjaiseen pinnoitettuun kasariin
Mehevä munakokkeli syntyy maltilla ja jättämällä se sopivan kosteaksi. Rucola, tomaatti ja cheddarjuusto maustavat munakokkelista ihanan aamupalan tai brunssin
Makaronia ja juustoa olen kokkaillut aikaisemminkin ihan hyvällä lopputuloksella. Nyt katselin digiboksilta joskus aikaa sitten tallentamaani Näin teet ranskalaista ruokaa –ohjelmaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.