CHIANGMAILAINEN PORSASCURRY
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g porsaan sisäpaistia kuutioina
  • 2 rkl öljyä
  • 2 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 2 rkl Chiang Mai –currytahnaa
  • 4 (aasialaista) salottisipulia hienonnettuna
  • 4 cm pitkä pala inkivääriä suikaloituna ”tulitikuiksi”
  • 4 rkl paahdettuja suolaamattomia maapähkinöitä
  • 3 rkl tamarindisosetta
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl palmusokeria
  •  
  • Chiang Mai –currytahna
  • 1 rkl korianterin siemeniä
  • 2 tl kuminan siemeniä
  • 2 n 13cm pitkää punaista kuivattua chiliä
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 salottisipulia 5cm pala galangaa
  • 1 sitruunaruohon varsi hienonnettuna
  • hyppysellinen kurkumajauhetta
  • 1 tl katkaraputahnaa
  • 1/2 tl kanelia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.