Espanjassa sanalla Chorizo on laajempi tarkoitus makkaran suhteen mutta yleisimmin Euroopassa Chorizolla tarkoitetaan savustetulla paprikalla maustettua porsaanmakkaraa, ja sitä esiintyy kahta lajia, raakaa kypsentämätöntä Chorizoa, jota harvoin näkee täällä meilläpäin, ja kuivaamalla kypsytettyä Chorizoa jota löytyy herkkukaupoista ja kauppahalleista, ja jopa tästä nimeämättömästä saksalaisesta halparuokakaupasta
Makeahkosta bataatista ja suolaisesta chorizosta syntyy loistava keitto. pari timjamin oksaa. Leikkaa chorizomakkara siivuiksi ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille
S. a. i. n. h. l. o. w. e. -. v. k. p. u. y. s. t. ä. r. c. z. ,. j. m. b. f. O. E. H. ö. N. d. P. I. V. R. U. M. C. 1. 2. 3. 5. 0. g. (. ). L. K. T. Y. ". G. x. A. W. '. F. B. q. ’. ´. d l
Tulinen ja hyvin mausteinen Chorizo-uuniriisi sopii mainiosti lounaaksi, evääksi tai juhlaruoaksi. Sen lisäksi voit valmistaa sen jo edellisenä päivänä, esipaistaa ja syödä sitten seuraavana päivänä
Keitä kattilallinen laadukasta lihalientä kiehuvaksi, ja laita gnocchit pienissä erissä kattilaan. Aivan turhaa olen roikottanut gnoccheja to do-listalla
". G. n. o. c. h. i. v. a. t. I. l. s. p. j. r. e. ä. y. m. ,. k. u. ö. g. V. d. Y. -. (. ). N. E. O. J. C. H. A. 2. 5. 0. 1. +. K. M. L. T. 4. 3. S. P. B. /. &
T. ä. m. t. y. e. l. i. p. o. n. u. s. a. v. j. d. r. k. L. V. ,. ö. h. (. ). ½. 3. 2. 1. 6. H. f. c. A. 4. 5. K. P. z. R. 0. U. -. Ö. M. O. N. E. x. _. 7. +. S. I. Ä. d l
R. a. k. c. h. o. r. i. z. j. e. n. t. l. u. ä. v. y. s. m. p. L. ,. A. ö. P. g. S. d. J. C. 6. 1. 2. 4. 0. K. H. f. 5. T. V. B. Q. O. -. N. w. s l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.