Chorizolla täytettyä siideribroileria ja unkarilaiset gnocchit
Punavuori Gourmet
Punavuori Gourmet
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pkt Jyväbroilerin filettä siipiluilla
  • 200 g chorizoa viipaleina
  • 6-8 valkosipulinkynttä viipaloituna
  • 1/2 sitruuna viipaloituna
  • Paistomarinadi
  • 2 dl kuivaa omenasiideriä
  • 1 rkl makeaa paprikajauhetta
  • 1/2 sitruunan mehu
  • Suolaa ja mustapippuria
  • 5 perunaa 2,3 dl vehnäjauhoja
  • 1 kanamuna 1 rkl öljyä
  • Ripaus suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.