Yhteistyössä La Piazza Barbera. Syksyn viiletässä pataruoat houkuttelevat minua aina vain yhä enemmän. Täyteläinen pataruoka, lasi hyvää punaviiniä ja siihen kun saa vielä mieleistä seuraa, mitä muuta sitä kaipaisikaan
Arkiruokia ei olekkaan pitkään aikaan tullut postattua, joten korjataan tämä heti kaksin kappalein. Lehtikaali on ollut esillä blogeissa viime aikoina tiuhaan ja itsekkin tulee sitä hankittua usein, sillä lapset yllättäen tykkääväät siitä
Kookosmacarooneja. Marenkien lisäksi toinen oivallinen keino käyttää esim. sabayonista, jäätelöstä, Spagetti Carbonarasta, chorizopastasta tai créme patisseriesta ylijääneet valkuaiset on tässä
Siispä kun mieleni teki chorizopastaa, piti "oikealle" chorizolle keksiä kasviskorvike. Seitan on hyvä lihankorvike niin rakenteena kuin monipuolisuutensa ansioista, niinpä lautaselle päätyi tänään seitanchorizosta valmistettua linssi-chorizopastaa
Chorizopastaa kolmelle. Ajaisin. Eilen Vueltassa oli lepopäivä ja niin oli meidän keittiössämmekin. Tänään palattiin ruotuun, niin ajajat Espanjassa, kuin minäkin kauhan varteen
Miltä kuulostaisi täysin lisäaineeton makkara. Tai makkara, joiden maku muodostuu tutuista kotikeittiön aineksista ja väri lihasta itsestään keinotekoisten väriaineiden sijaan
Superhelppo suklaamousse. 12. 5. 2017. Published 12. ♥2. Nyt suut makeaksi perjantain kunniaksi. Hemmottelin vauvakerholaisia tämän viikon tiistaina BasBasin viinibaarin innoittamilla avokado-fenkolileivillä (jos et ole jo kokeillut, pliiiiis kokeile heti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.