CIABATTAA, JÄTTIKATKARAPUJA, CHILIÄ, INKIVÄÄRIÄ JA VALKOSIPULIA
HAHMAKETTU
HAHMAKETTU
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2-4 annosta
  • 4 rkl extra virgin oliiviölyä
  • 1 peukalonkokoinen pala tuoretta inkivääriä
  • 2-3 valkosipulinkyntttä
  • 2-3 punaista chiliä
  • 16 kokonaista jättikatkarapuja (me käytimme 200g jättikatkarapujen pyrstöjä, jotka olivat pakaste. Jos käytät pakasteita huomioi rapujen sulatusaika)
  • 1 kunnon kourallinen persilijaa (ei käytetty. Värin vuoksi laitoin ruokaan hieman ruohosipulia)
  • merisuolaa
  • vastarouhittua mustapippuria
  • ciabattaa (ostimme yhden paistovalmiin ciabatan)
  • 3 min
  • 1 sitruunan mehu

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.