3 rkl CocoVin raakakaakaojauhetta. Jokaisella on varmasti joitain ruoka-aineita, joita ei voi sietää tai uskoisi koskaan kokeilevan ruokaan saati leivontaan
100 g CocoVin kaakaovoita. ~1 dl CocoVin raakakaakaojauhetta. Maistuiskos raaka ja rapea ”riisisuklaa”. Emännälle maistui, ja maistuipa tuo ihan tavan pullanpurijoillekin
2 patukkaa Puhdistamon raakaminttusuklaata (TAI 1 Cocovin 60g raakaminttusuklaalevy). Jo viikko sitten päätin, että yritän tänä viikonloppuna herkutella edes pikkasen terveellisemmin
100 g CocoVin kookossokeria. Muistaako ”vanhempi kansa” vielä hopeatoffeen. Sen mustan lituskaisen pikkupatukan, joka jäi hampaisiin kiinni ja maistui salmiakkiin vivahtavalle lakritsille
Rooniesta kiitän CocoVin taannoista pakettia. Palasimme Pietarista, tuosta mahtavasta, MAHTAVASTA miljoonakaupungista vain kolmen ja puolen tunnin junamatkan päästä toissayönä ja aion kirjoittaa sellaisen travellerisuosituskuosituspostauksen, että menette sinne kaikki
1,5 dl vettä tai pakurihaudetta (lämmitin veden ja lisäsin sinne lusikallisen Cocovin pikapakuria). 1,5 dl vettä tai pakurihaudetta (lämmitin veden ja lisäsin sinne lusikallisen Cocovin pikapakuria)
Kilpailuun osallistuville lähetettiin CocoVin raaka-ainepaketti, joka sisälsi goji-marjoja, kylmäpuristettua kookosöljyä, kaakaonibsejä ja Kalaharin suolaa
~2-3 rkl CocoVin kaakaojauhetta. Tämä ei nyt ole mikään superupee tai himmeen hohdokas juhlaresepti uudenvuoden vastaanotolle, mutta tämän eilisin extempore -jämäjälkkärin myötä on hyvä toivottaa helppoa, yksinkertaista ja terveellistä tulevaa vuotta 2015
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.