Lihaa ensin keiteltiin kokiksessa, jonka jälkeen se vielä grillattiin (tai no tässä tapauksessa paistettiin pannulla) ja glaseerattiin kolakastikkeella
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja hiero ribsien pintaan. Ripottele molemmin puolin suolaa ja mustapippuria ja laita muovipussissa jääkaappiin marinoitumaan muutamaksi tunniksi
Vielä ei näy yhtään hoidokkia ja minä olen jo saanut tämän päivän ruoan tehtyä. Siispä otin jo aamusella uudet peitot ja tyynyt vaatehuoneesta ja vaihdoin niihin petivaatteet
Kypsennä mausteliemestä makunsa saavat ribsit ensin uunissa ja loihdi niihin tulen maku grillissä. Tarjoa bataattiveneiden ja raikkaiden kurkkutikkujen kanssa
Laita ribsit uunivuokaan ja kaada pohjalle tilkka vettä. Jäähdytä liha ja marinoi se. 4 tuntia 125°c uunissa ja possu on niin mureaa, että liha irtoaa luista helposti. Laita uuniin 225°c ja grillivastus
Tiedän vaan kertakaikkiaan parempiakin tapoja valmistaa perunaa. Kuori ja viipaloi perunat ohuelti. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja siivuta purjo ohuiksi puolirenkaiksi
Amerikkalaisilla on tapana glaseerata possun ribsit vaahterasiirapilla, ajattelin. Trimmaa lihasta ylinmäärainen rasva ja poista ribsin luu-puolella oleva paksu kalvo ohjeen mukaan
Farangin keittokirjasta ei tietenkään löytynyt juuri tuota reseptiä, mutta sepä ei menoa haitannut. Pari kierrosta Google-kyselyä ja suunnitelma oli kasassa
P. o. r. m. i. e. h. n. k. a. s. v. t. y. ö. l. p. ,. j. u. S. ä. -. M. d. V. K. b. N. H. T. 8. c. w. g. 2. 1. (. ). 4. 5. 3. G. B. A. E. f. 7. R. a l. k g. t l
Kun purkaa lähtemättömän vaikutuksen tehneitä hetkiä paloiksi, huomaa, että kyse onkin perusasioista ja pienistä jutuista, jotka on vain tehty erityisen hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.