H. e. r. k. u. l. i. s. t. a. (. K. v. S. ä. ). J. h. n. o. m. g. y. L. p. b. j. M. ,. ". d. B. Q. c. w. G. -. N. 2. ö. 1. 0. 4. A. 3. T. P. C. /. 6. 8. ) l. k g
Kaikki blogissani olevat reseptit tähän asti ovat olleet kohtalaisen nopeita ja helppoja valmistaa. Tämä ruoka vaatii hieman enemmän aikaa, mutta lopputulos on loistava
Olipa ihanaa kokkailla kerralla nappiin menevää ruokaa, kun joku toinen, tässä tapauksessa mainio Ripaus tryffeliä -blogi, on hionut reseptin yrityksen ja erehdyksen kautta toimivaksi
2,4 kg luutonta possunkylkeä. Sain tammikuussa kutsun osallistua Unilever Foodsin ja HK Scanin järjestämään Fastfood superstar 2015- reseptikilpailuun, jossa haettiin uusia ja herkullisia pikaruokareseptejä kahviloille ja ravintoloille
300-500 g savustettua, rasvaista possunkylkeä. Tämä talvi on mennyt ilman makkaroita, vaikka aiemmin olemme tehneet niitä säännöllisesti useamman kerran vuodessa ja nytkin makkaratalkoista on ollut puhetta useampaan otteeseen
100 g possunkylkeä suikaleina. 100 g possunkylkeä suikaleina. Minulla on ollut tapana laittaa jauhelihakeittoon perunaa, se on ollut jotenkin olennainen osa keittoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.