Tiesin että hodarisämpylät ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin. Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue
Teen yleensä purkillisen kerralla, marinoitu sipulia voi käyttää jo parinkymmenen minuutin päästä valmistuksesta, mutta se myös säilyy useita päiviä hyvänä ja muuttuu vinkeän fuksianpunaiseksi
Marinoitupunasipuli maustaa salaatit ja sopii erilaisten liha- ja makkaruokien lisäkkeeksi. Punasipuli viimeistelee myös hodarit, sämpylät ja voileivät
P. u. n. a. s. i. p. l. t. k. e. v. ,. y. ä. m. r. o. -. h. j. M. T. 2. 1. d. (. ). 5. K. L. 8. 0. A. g. ö. H. ". å. c. w. b. O. 6. {. S. B. }. N. a l. d l. t l
Mutta tänään lähtevät siis punasipulit marinadiin, jotta ne ovat huomenna pehmeitä ja maukkaita. Itsetehty ketchuppi on tekeytynyt kylmässä ja odottaa huomisia vieraita sekä kesän muita grilliruokia
Punasipulit nimittäin pitää pilkkoa ja laittaa jääkaappiin marinoitumaan yöksi. Takaan kuitenkin, että viiden minuutin esivalmistelut muhivat ja maustuvat jääkaapissa siihen malliin, että kyllä kannattaa
Salaatti paahdetusta palsternakasta & balsamicosiirappia jamarinoituapunasipulia (neljälle). Tässä salaatissa palsternakka pääsee hyvin oikeuksiinsa yhdessä parmesanin, marinoidun punasipulin, kapristen ja rukolan kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.