V. i. m. e. v. k. o. n. s. u. t. a. j. l. ä. K. M. h. 1. 6. 0. r. ,. S. y. 3. L. 4. p. J. ö. d. P. '. C. q. A. b. (. T. ). U. E. g. R. f. 8. O. -. 2. 5. c. I. N. d l. c m
Haudutusliemeksi kukkoa viinissä -pataan sopii edullinen ranskalainen punaviini Bushman. Anna hautua kannen alla liedellä miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia tai 150-asteisessa uunissa 1 1/2
Kun kanapalat ovat kypsät, nosta pata uunista. klassinen ranskalaisen keittiön resepti ”CoqauVin”. Sain siis heti vastauksen edellisen blogipostaukseni retorisluonteiseen kysymykseen
–. U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Lisää vähitellen vehnäjauhoja. Lihapiirakat on helppo valmistaa itse, mutta tekeminen vie vähän aikaa, joten kovin nälkäisenä ei kannata näiden tekoa aloittaa
Kyseisessä postauksessa jo vinkkasinkin, että kakkua voisi. valitsin kakun mauksi appelsiinin. palmuöljyä, sillä ajattelin sen sopivan hyvin tähän kakkuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.