Cosima Bellersen Quirin: Kotitekoiset jogurtit, rahkat ja juustot
Luomulaakso
Luomulaakso
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 150 sivua sisältävät laajan valikoiman reseptejä, mutta myös teoriaa on käyty läpi seikkaperäisesti. Ohjeilla onnistuu varmasti ja kirja antaa hyvän alun kotoisille juustokokeiluille niin tuorejuustojen kuin pehmeiden juustojenkin maailmassa unohtamatta kuitenkaan kovia sekä puolikovia herkkuja. Eikä toki unohdeta niitä jogurtteja ja rahkojakaan.
  • 2 l täysmaitoa
  • 2 dl kermaa
  • 2-6 rkl sitruunamehua
  • 1/2 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.