Fare un battuto di sedano, carote, cipolle, due spicchi di aglio e un pizzico di peperoncino far saltare in padella a fuoco vivace con un rametto di rosmarino
Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissä kohtuullisesti paistamisen jälkeenkin
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
Jokin aika taapäin blogeissa pyöri erilaisia pannupastojen ohjeita. Jo silloinajattelin, että tuossapa on loistava, pikainen arkiruoka, mutta jotenkin kyseisen ruoan testaaminen vaan jäi
Lomailijalla on hyvää aikaa haudutella kaalilaatikkoa oikein ajan kanssa. ) Ja kyllähän oli hyvääkin. Niinkuinyleensäkin kaikki ruuat jotka on oikein ajan kanssa saaneet valmistua
Edelleenkin meillä on laitettu viikonloppuisin lihaa uunissa hitaasti hauduttamalla. Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkinhyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Chili con carnen ohjetta kysyttiin muutamaan kertaan joten olkaa hyvät. Tarjoilin chiliä tänään Ravintolapäivässä, ja hyvin teki kauppansa, kuten myös jälkiruoaka, chilillä maustettu suklaakakku
Chili con carne on mainiota perusmättöä niille päiville kun ei oikein keksi mitä laittais ruuaksi. ) Kun vielä käyttää papuina chilikastikkeeseen säilöttyjä versioita ja lisää sipulin ja valkosipulin jauheena maustepussista, ollaan jo tooosi helpon arkiruuan äärellä
T. ä. n. b. r. o. i. l. e. t. a. f. v. j. u. k. s. 2. p. A. h. d. ,. m. O. S. y. ö. K. –. N. H. (. c. ). 1. g. M. +. 4. 3. 0. 5. P. L. 7. -. V. J. R. k g. t l. d l
V. i. m. e. v. u. o. s. n. a. k. r. j. h. t. l. ä. d. y. ö. K. p. f. ,. P. -. C. U. b. w. T. S. 3. 0. 2. 5. ½. 1. g. F. L. A. N. 7. O. J. I. - l. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.