Simmer shrimp tails in olive oilwith garlic. Serve pasta with shrimp tails and the rest of herbs. Mix homemade pestowith pasta, mix in also half of the herbs
V. i. m. e. v. k. o. n. l. p. u. s. a. d. r. j. h. t. ä. y. T. O. R. b. c. W. g. D. C. ö. ,. K. S. U. J. z. -. Y. 4. 0. f. 3. (. ). 1. 8. P. M. w. I. '. q. B. F. A
Tarjoile välittömästi. n Nonna Mia -pestoa)n. Lisää pesto ja sekoita huolella joukkoon. Ainekset kahdelle 2,5 dl risottoriisiä (carnaroli tai arborio)1 l kuumaa kasvislientän. 90 g pestoa (esim. 90 g pestoa
Palojen leikkaaminen kannattaa tehdä jääkaappikylmänä, niin palat saa siisteiksi myös reunoilta. Niin ja nämä kannattaa tarjoillakin suoraan jääkaapista
Laitan tarjoiluja pikku hiljaa tänne blogiin tulevien päivien aikana. Olen tarjoillut tämäntapaisia fudgeja liki joka juhlassa viimeisen kahden vuoden aikana ja aina vaan ne maistuvat yhtä ihanille
Koristele annos herneenversoilla ja rucolan versoilla. Valmistin kiireideni välissä itselleni ja miehelle kampasimpukoita ja risottoa, jonka twistinä oli tällä kertaa herneet
Pue muffinssipelti vuoillla. Pursota kuorrutus cupcakesien päälle haluamallasi tavalla ja tarjoile. Näissä cupcakeseissa on vähän kaikkea mutta kuitenkin sitä jotakin
Baste the aubergines with olive oiland grill surfaces throughout. Pour the peppers, almonds, canned tomatoes, peeled garlic, parsley, vinegar andoil in a food processor and puree until you get a fine mass
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.