mini croissantteja. Kaksikokkia -keittiö on jo jonkin aikaa painottanut kotiruokavalionsa hyvin pitkälti vegaanisempaan suuntaan, joten oli jo korkea aika valmistaa vegaanisia croissantteja
Muistatteko ihanan kinkulla, juustoraasteella ja tuorejuustolla täytetyn croissant-kranssin. No meillä sitä on tehty useinkin ja nyt ajattelin kokeilla, taipuisiko se myös makeaksi versioksi
Sunnuntain aamupalaksi croissantteja. Taikinan tein illalla ja aamulla leivoin ja paistoin. Ei ihan niin kuohkeita kuin valmiit croissantit, mutta lämpimiä ja hyviä silti
O. l. e. n. h. a. v. i. u. t. s. c. r. o. p. m. ,. ä. y. k. j. ö. L. E. g. ". K. d. V. 2. -. 3. A. M. C. S. (. 1. 6. ). T. 5. 4. 0. 8. P. Ä. x. 7. N. 9. Y. J. R. I. z. f. k g
Huomenta vielä viimeisen kerran näin Brekkie-teemakuukauden merkeissä. Aamupalaohjeet loppuvat siis tähän mutta uusia reseptejä ilmestyy vanhaan tapaan joka tiistai, kuten aina ennenkin
Käytettiin vain kaupan valmiita esikypsennettyjä croissantteja, jotka paistettiin uunissa. Ihana ilma, seura ja eväät - ainekset täydelliseen piknikkiin
Onpas omituisen suhruinen kuva… Meidän brunssillamme oli croissanttien kumppanina paahtopaistia, juustoa ja vihanneksia ja pikkumakeana prinsessanyyttejä
) Tarjolla oli croissantteja, jotka leivoin alkuviikosta, aamulla tein niihin hyvän kinkkutäytteen. Ihanat siskon porukka ja äiti kävi tänään meillä kyläilemässä, joten pöytä piti kaittaa koreaksi
Kohota croissantteja noin tunti pellillä, jonka jälkeen ne ovat paistovalmiita tai vaihtoehtoisesti voit vaikka säilyttää seuraavaan päivään jääkaapissa tai pakastaa ne ja paistaa myöhemmin
Niin, siis croissantithan tehdään hiivalla kohotetusta taikinasta, joka kaaviloidaan voin kera. Olen hillitön croissant-fani, jos ja kun ehtoja jostain löytää
Ohje. 25 g tuoretta hiivaa2 dl kylmää maitoa120 g Semperin hienoa jauhoseosta150 g Schärin Mix B. täripaus suola20 g sokeria½ tl psylliumia100-150 g voita (taikinan sisään kaulittavaksi)Liuota hiiva kylmään maitoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.