The article published on the 21st of June has three different recipes for hamburgers by Naughty BRGR's Akseli Herlevi and the blue cheese burger seemed to be the best by far (the other burgers were the NYC cheeseburger - possible - and a Cuban frita burger - not so much)
CubaLibre. eli baarimikkojen ja -minnojen sivuilta (vaikkapa ) seuraavaa jotka tähän lainasin (vaikka lupasin viime uutena vuonna alkaa harrastamaan hanaviinejä eli niitä saunaviinejä) niin valitsin kuitenkin harrasteena juoda kaikki klassikko cocktailit läpi ainakin pari kertaa ja jotenkin näin se sitten meni, ainakin ajatuksissa
Itse suosin Cuban style Mojitoa. Kun tuossa aiemmin höpötin jotain cocktaileista, niin aloitetaan näin kevyesti ja lyödään illan juomaksi kaikkien tuntema, legendaarinen
Brysseliä pidetään yleisesti harmaana ja kolkkona EU-pääkapunkina, mutta se pitää sisällään myös paljon mielenkiintoista nähtävää ja erinomaisia ravintoloita
Sangrian lisäksi olohuoneesta löytyi pieni pöytä, jota nimitin CubaLibre -pisteeksi. Pöydällä oli myös muovisia laseja sekä pillejä, ja jokainen vieras sai tehdä oman maun mukaan CubaLibre -drinkkejä (jäitä sai hakea pakastimesta)
Chanelin Poudre Universelle Libre sävyssä 20 Clair on palvellut minua aktiivisessa käytössä jo muutaman vuoden ajan, ja parempaa mattapinnan antavaa irtopuuteria ei ole tullut vielä vastaan
ods (Open/Libre office). Aloitin hieman ennen vappua käyttämään kalium painotteista lannoitusta. Tällä yritän tavoitella parempaa kukintaa ja nopeampaa satoamista
Jack & Lorenzo with model Natasha fall 2006Born in the Cuban neighborhood of Miami in 1978, Lazaro Hernandez was influenced at an early age by the women of his mother’s beauty salon
Ravintola Torre – Yun Fuentes, Alma del Cuba, USA, Philadelphia. Koko uransa keittiössa viettänyt Yun Fuentes on kovalla työllä päässyt keittiömestariksi Alma De Cuba -ravintolaan jossa Nuovo Latino Cuisine, moderni latinokeittiö, tapaksineen ja drinkkeineen on talon tyyli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.